Sky Suite - De Suite van applicaties voor de ambulancezorg

Sky Suite

Sky is de web-based modulaire oplossing van Netbasics om via één ingang diverse onderdelen van uw organisatie te ondersteunen en te beheren. De applicaties kunnen stand-alone draaien, maar zijn door middel van Sky als single sign-on platform ook op elkaar aan te sluiten. Er zijn daarnaast diverse mogelijkheden om externe applicaties te integreren. Sky en de onderliggende applicaties zijn ontwikkeld samen met de eindgebruikers, voor de eindgebruikers.

Managers, personeelsbegeleiders, de medisch manager ambulancezorg, opleidingscoördinatoren en de medewerkers zelf, hebben vanuit Sky alle informatie direct bij de hand. Sky wordt naar volle tevredenheid gebruikt door verschillende gebruikers.

“Voor al die zaken als nieuws, wagenpark, ritverantwoording en dergelijke zijn goede applicaties te vinden in de markt. Maar vaak communiceren die niet met elkaar en moeten ze op een ingewikkelde manier gekoppeld worden. Wij hebben al die applicaties laten bouwen op één platform, met één look and feel, te benaderen via één ingang. Daardoor komt de uitwisseling tussen de pakketten heel gemakkelijk tot stand. Sky heeft ervoor gezorgd dat we een stuk efficiënter kunnen werken én er is veel minder kans op fouten. Dat komt de kwaliteitszorgenorm ten goede. Bovendien wilden we maatwerk. Geen functionaliteiten waar je voor betaalt, maar niet nodig hebt”.

Machiel de Vink